Archives de la catégorie: Clubs rencontre

Intalniri extraterestre

intalniri extraterestre

Viață extraterestră - Wikipedia Intalniri de gradul 3: Cand oamenii ajung fata in fata Extraterestrii sunt printre noi - E Lumea Ta! Ecuația lui Drake a fost adesea folosită pentru a estima numărul cel mai probabil de civilizații extraterestre din propria noastră galaxie. Ecuația este rezultatul unui produs de factori, dintre care unii sunt numere supra-unitare (R, n e și T iar alții sunt probabilități (deci numere sub-unitare, f p, f, f i și f c). Vizitatorii reptilienii apar în acest serial; Gri o altă rasă extraterestră; Zeu cosmonaut; Listă de umanoizi reptilieni; Dinosauroid; David Icke; Legături externe. Dovezi ale existentei extraterestrilor (I) Viata extraterestra a starnit dintotdeauna numeroase controverse. Ba mai mult, unii au afirmat sus si tare ca au avut parte de intalniri ceva mai speciale, fiinte din alte lumi alegand sa ii viziteze fara nicio explicatie. Extraterestrii sunt printre noi extraterestri, extraterestru, ozn, obiecte zburatoare neidentificate, intalniri de gradul 3, nave extraterestre, alien, intalniri cu extraterestri, roswell, controverse, teoria conspiratiei, seti, ufologie zoom. intalniri extraterestre

Videos

Nu va voi plictisi cu povestea mea. O caracteristica comuna in cazul umanoizilor o reprezinta ochii extrem de mari, fara pupile si care nu clipesc. De asemenea, el precizeaza ca obiectul zburator parea uneori ca se mareste si se deschide in 2 emisfere; si ca aparitiile lui periodice s-ar fi produs vreme de circa 20 de ani. Armata belgiana a trimis doua avioane de vanatoare F-16 pentru a-l intercepta, iar OZN-ul a aparut si pe radarele acestora. Gratie legii Freedom of Information Act, care prevede ca orice informatie clasificata secreta devine publica dupa 35 de ani, jurnalistii englezi de la mai multe publicatii au cerut, in luna august a anului 2005, socoteala MI5-ului (serviciul britanic de informatii interne) si ministerului apararii. Simpla asociere a termenului de extraterestru cu astfel de aparitii nu atribuie modernitate ideii de fiinte nepamantene care au intrat in contact cu civilizatia noastra.

Intalniri extraterestre - Jocuri Cu

Totusi, astronomia moderna stipuleaza ca aceasta energie ar fi motorul prim al expansiunii Universului si ca, prin urmare, ea isi are baza in niste legi naturale ce pot fi invatate - chiar daca fizicienii pamanteni inca nu au reusit sa le descopere. Nu intr-un mod radical. George Adamski pretinde ca a avut o intalnire de gradul III cu un extraterestru de pe Venus, care s-a aratat foarte ingrijorat (sic!) de proiectele nucleare ale pamantenilor. Manuscrisele de la Marea Moarta datand din secolul. Academicienii au inceput sa se gandeasca la faptul ca pe unul dintre miliardele de sisteme solare ar putea exista, totusi, viata inteligenta. Totusi, nici macar oamenii de stiinta nu au acordat prea multa credibilitate aceastei explicatii. E un moment de pierdere a conștienței, o detașare de corp, de lumea senzorială cu care suntem obișnuiți, e o iluminare, o pierdere de sine, o emoție inexplicabilă, o tulburare de moment. Atunci site de rencontre gratuite en suisse saint nazaire cand cei doi barbati au raportat incidentul autoritatilor, marturisirea le-a fost sustinuta si de un ofiter de politie care pretinde ca a fost martor ocular la eveniment. Lucian din Samosata imagineaza in cartea sa "Verae historica" extraterestri care dispun de un sistem universal de observare, sonor, tactil si vizual (un fel de megasimt). Daca inca crezi ca fenomenul OZN este de luat in ras, revino maine pentru a citi despre "stenogramele OZN" - o serie de marturii, de la presedinti de stat la lideri religiosi, de la cercetatori de renume mondial la sefi de servici secrete, care trateaza. Farfuria zburatoare "umana" Unde sunt extraterestrii?

0 réponses à “Intalniri extraterestre

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont marqués *